Palvelut yrityksille ja yhteisöille

Ajamme asiakkaamme etuja kaikista vaativimmissa oikeudellisissa kysymyksissä, oli kyse sitten sopimuksien laatimisesta tai riitojen ratkaisemisesta.

Meillä on kokemusta monenlaisten yritysten avustamisesta merkittävistä suomalaisista pörssiyhtiöistä aina paikallisiin PK-yrityksiin saakka. Meillä on osaamista muun muassa vaativassa sopimusjuridiikassa sekä erilaisissa yritysjärjestelyissä ja työoikeudessa.


Sopimusoikeus

Laadimme toimintanne vaatimat kaupalliset sopimukset kuten osakassopimukset, kauppakirjat, salassapitosopimukset,  jakelusopimukset, yleiset ehdot ja muut kaupalliset sopimukset.

Riidanratkaisu

Edustamme yrityksiä ja yhteisöjä ratkaisemaan erimielisyyksiä tuomioistuimen ulkopuolella sekä tuomioistuimessa. 

Työsuhdeasiat

Avustamme asiakkaitamme työsuhdeasioissa ja työsuhteeseen liittyvissä riitatilanteissa.

Yritysjärjestelyt

Avustamme asiakkaitamme yritysjärjestelyissä kuten yrityskaupoissa ja liiketoimintakaupoissa ja meillä on laaja kokemus oikeudellisten DD-tarkastusten tekemisestä sekä vaativien kauppakirjojen laatimisesta. 

Yrityssaneeraukset ja konkurssit

Hoidamme kaikkia yrityssaneerauksiin ja konkursseihin liittyviä asioita. Edustamme myös velkojia heidän etujensa valvomiseksi maksukyvyttömyysmenettelyissä.

Kiinteistöasiat

Hoidamme haastavimmatkin kiinteistöihin ja rakentamiseen liittyvät asiat, olipa kyse sitten taloyhtiön asioista tai rakentamiseen liittyvistä kysymyksistä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tilanteestanne. Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä nettisivujemme kautta tehtyihin yhteydenottopyyntöihin.