Aki Aapio

Asianajaja, varatuomari, diplomi-insinööri, julkinen kaupanvahvistaja

Avustan yksityis- ja yritysasiakkaitani heidän oikeudellisissa kysymyksissään. Arvojani ovat rehellisyys, luottamus ja tinkimätön asenne kaikessa tekemisessä.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä toimin asianajajana liikejuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossa Vaasassa. Urani aloitin Suomen johtavassa asianajotoimistossa Helsingissä erikoistuen kiinteistöasioihin ja yritysjärjestelyihin. Olen suorittanut tuomioistuinharjoittelun Pohjanmaan käräjäoikeudessa. 

Olen valmistunut Helsingin yliopistosta 2017, minkä lisäksi olen opiskellut oikeustieteitä National University of Singaporessa. Olen valmistunut myös kiinteistötalouden diplomi-insinööriksi Aalto-yliopistosta. Opintojeni aikana vietin myös vuoden YK-rauhanturvaajana Libanonissa.

Minulle tärkeintä työssäni on luottamuksen rakentaminen asiakkaan kanssa ja asioiden hoitaminen tehokkaasti asiakkaan eduksi. 

Työkokemus

Asianajotoimisto Aki Aapio Oy, 2024 -

DKCO Asianajotoimisto Oy, Vaasa, 2021 - 2024

Pohjanmaan käräjäoikeus, Vaasa 2020

Roschier Asianajotoimisto Oy, Helsinki, 2017 - 2021


Koulutus

Asianajajatutkinto

Oikeustieteen maisteri, Helsingin yliopisto 

Kiinteistötalouden diplomi-insinööri, Aalto-yliopisto

Isännöinnin ammattitutkinto

Maanmittauslaitoksen määräämä julkinen kaupanvahvistaja


Jäsenyydet

Suomen Asianajajaliitto

Suomen ympäristöoikeustieteen seura 

Työoikeudellinen yhdistys

Eurooppaoikeuden yhdistys

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tilanteestanne. Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä nettisivujemme kautta tehtyihin yhteydenottopyyntöihin.